Velkommen

Smukke tænder og et godt helbred

Før du læser mere, så gå hen til et spejl. Sig “apelsiiiiin”. Hvad ser du? Er dit smil kedeligt og mørkt – Eller strålende sundt?

Er du fuldstændig tilfreds med dit smil? Føler du dig fuld af selvtillid når du griner eller møder et nyt menneske for første gang? Som man siger: “ Du har kun én chance for at give et godt førstehånds indtryk”. Noget af det andre først bemærker ved dig, er dit smil. Hvem kan modstå et skinnende hvidt smil?

Vi er der for dig.

Vi er her for at hjælpe dig med at få dit drømmesmil – Et smil der er til at betale. Du vil få brug for at holde det ved lige. Men dit nye smil vil aldrig gå af mode!

Når nogen skal se dumme eller sjove ud på film bruges ofte grimme tænder. I virkelighedens verden er der ikke noget sjovt ved grimme tænder.  Udseendet er betydningsfuldt i vores voksende image-bevidste verden. Et grimt smil er bare ikke længere acceptabelt.
Samfundet dømmer os på vores udseende – så du har behov for at se bedst muligt ud. Selv hvis du er ligeglad med hvordan du ser ud, dømmes du af andre der ser dig. Det er et videnskabeligt faktum, at vi ubevidst dømmer andre på deres udseende og at mennesker reagerer positivt på et flot smil. Mennesker ser ubevidst et smukt smil, som tegn på et godt og sundt helbred.

Det bedste for dig!

Se bedre ud, føl dig bedre tilpas, få et bedre helbred, bare bedre….

Uanset hvad dine mål for din munds helbred, din selvsikkerhed eller forbedringer af smilet, vil tandlægerne, hos Skagen Dental Clinic, kunne tilbyde dig løsninger, der kan hjælpe dig.

Forstærk din personlighed, din fremtoning og få en forbedret livskvalitet med vores smiledesign, porcelæns facader, metalfri fyldninger, broer og kroner, indlæg og onlays, kosmetisk bonding, tand blegning, migræne- og TMD behandlinger, implantater, avancerede hygiejne program samt søvn apnø behandlinger…. Bare for at nævne nogle behandlings muligheder.

Vores resultater med smil er afspejlingen af det ekstraordinære.

Dine unikke tandforhold har næsten uanede muligheder.
Tag et par minutter til at opleve den service der vækker din største interesse.
Vi vil elske at tale mere detaljeret med dig dig om hvordan vi kan hjælpe dig med at forvandle dit smil.

Se klinikken på YouTube

 Bestil en tid