Se hvem vi er

Tandlæger i Skagen & Ålbæk

Tandlæge i Skagen:

Jesper Hatt er uddannet tandlæge fra Århus Tandlægeskole i 2003. Siden da har han dedikeret sit arbejde til kunsten i kosmetisk og funktionel tandpleje. Jesper Hatt har modtaget træning og undervisning på det verdenskendte Pankey Institute. Han har undervist på kirurgisk afdeling på Århus tandlægeskole og har etableret et systematisk efteruddannelsesprogram for skandinaviske tandlæger i kosmetisk og funktionel tandbehandling.

Jesper er, sammen med Helle Hatt, i stand til at behandle de der har alvorlige behov for rekonstruktioner af tænder og bid såvel som de der har et ønske om at opnå et hollywoodsmil. Jesper har gjort det til en personlig mission at perfektionere tandlæge kunsten indenfor funktion og æstetik.

Tandlæge Jesper Hatt er et aktivt medlem af de følgende organisationer:

- American Academy of Cosmetic Dentistry - ITI - The Pankey Allumni - Pankey studyclub scandinavia - Tandlægeforeningen

Jesper deltager fortsat i avanceret træning og uddannelse i funktionel æstetik, neuromuskulær okklusion samt kommunikation.

Inspireret af den forskel et smukt smil kan gøre i livet, startede Jesper Hatt med at fokusere på kosmetisk tandpleje i 2006. Han har studeret hos nogle af de største mestre i kosmetisk og funktionel tandpleje og har derigennem udviklet sin egen unikke teknik og kunstneriske principper for at kunne levere et naturligt og forudsigeligt smil.

At designe et smukt smil bør ikke være en tilfældighed og er ikke noget man lærer på tandlægeskolerne. Principperne læres af internationale mestre i kosmetisk tandpleje og tilpasses gennem éns eget blik for perfektion og skønhed. Vi mister aldrig vores passion for at skabe smukke smil.

 

Tandlæge i Skagen:

Helle Hatt er uddannet tandlæge fra Århus Tandlægeskole i 2005. Siden har hun dedikeret sit arbejde til implantologi, parodontologi og mikrokirurgi. Helle har modtaget international undervisning og træning i implantologi ved Göethe universitetet i Frankfurt.

Helle Hatt er en af de første danske tandlæger, der tager en international diplomudannelse i implantologi ved universitetet i Frankfurt. Helle er i stand til at sætte nye tænder ind hvor de originale har manglet i årevis samt ændre på udseendet på tandkødet, så det passer til et pænt smil. Helle har gjort det til en personlig mission at perfektionere tandlæge kunsten indenfor implantologi og funktionel tandpleje.

Tandlæge Helle Hatt er et aktivt medlem af de følgende organisationer:

- Dansk selskab for oral implantologi - ITI - Pankey studyclub Skagen - Tandlægeforeningen

Helle deltager fortsat i avanceret træning og uddannelse i funktionel æstetik og implantologi.

 

 

 

Ved at holde sig ajour med den nyeste teknologi og den seneste udvikling i tandbehandling kan Helle og Jesper dedikere sig helt til at forstå behovene og ønskerne hos hver enkelt gæst på klinikken.

Se interview med Jesper på Youtube

Bestil en tid