Dit smil

 

Ønsker du dig smukke tænder?

Tag en snak, med vores erfarne kosmetiske tandlæge Jesper Hatt, om dine muligheder.
Herefter kan du og Jesper undersøge hvad der gør dit smil unikt og hvordan det kan forstærkes med et naturligt smukt resultat.
I de fleste tilfælde kan du i løbet af ca. 2 besøg, nyde en ny-fundet følelse af selvtillid!Bestil en tid for at undersøge dine muligheder i dag.

Bestil en tid

 

 

Spørgsmål du bør stille dig selv:

 • Er dine tænder misfarvede eller gule?
 • Har du tænder der lapper ind over hinanden?
 • Har du skæve tænder
 • Er midtlinien mellem dine fortænder forskudt i fht. midten af dine læber?
 • Har du mellemrum mellem dine tænder?
 • Har dine fortænder fyldninger der ikke matcher farven på tænderne?
 • Er der tænder hvor sølvfyldninger har misfarvet emaljen i en grålig blå farve?
 • Kan man se revner og krakeleringer i din emalje?
 • Er dine tænder mere runde eller kantede end du bryder dig om?
 • Er dit tandkød højere eller fylder det mere end hos andre?
 • Er dine tænder for små eller ude af proportioner?
 • Er skærekanterne på dine tænder hakkede eller uensartede?
 • Har du tænder med forskellig længde?
 • Har du kroner med farver der afviger fra resten af tandsættet?
Bestil en tid til en konsultation hos os hvis du kan svare ja til et af ovenstående spørgsmål. Det kan være vi kan hjælpe dig nemmere end du tror!

Kontakt os

 

Fordele ved kosmetisk tandpleje

Et smil er en universel gave vi giver hinanden, der kommunikerer noget om vores helbred og humør.

Det er ligegyldigt hvilken del af verden du lever i, hvilket sprog du taler, eller hvilken kultur du tilhører. Et smil er altid et varmt og indbydende “goddag”.

Et smukt smil får dig til at fremstå let tilgængelig, flink, sund og mere attraktiv. Fordelene ved kosmetisk tandpleje hos Skagen Dental Clinic er ikke direkte målbare.
Studier har vist at 96% føler at et smukt smil er vigtigt når det modsatte køn skal bedømmes. Næsten 75% mener at et mindre attraktivt smil kan skade dine karriere muligheder. Den langt overvejende del af befolkningen mener smilet er en betydningsfuld kvalitet ved andre mennesker.

Skagen Dental Clinic’s kosmetiske tandlæge:
“Et smukt smil kan sige så mange vidunderlige ting om dig, mens et uattraktivt smil vil kommunikere en anden slags førstehånds indtryk. Et uattraktivt smil vil få dig til at udstråle mindre selvsikkerhed, sygdom, manglende succes, utilnærmelighed og mindre vellidt. 60% af vores kommunikation er kropssprog. Smilet er uden sammenligning den del af os, der har den største indflydelse på vores kropssignaler. Rynker i panden får dig ikke til at se mindre succesfuld ud og en stor næse gør ikke nødvendigvis en person mindre attraktiv. Ingen bryder sig om grimme tænder. Komplet tandpleje hos Skagen Dental Clinic kan give dig det attraktive og naturligt smukke smil du fortjener. “

 

Bestil en tid

 

 

Kosmetisk tandpleje

Et blændende, stort smil, med fine detaljer, der matcher dit ansigt og din personlighed perfekt….. Et smil som dette, som alle kan værdsætte, er ikke blot tilfældighed eller noget man lige laver.

Det er en avanceret kosmetisk tand-løsning, der kaldes smile design.
Gennem en velovervejet serie af valg fra vores erfarende kosmetiske tandlæge, Jesper Hatt, kan du få et glamourøst smil, designet præcist til dine behov og ønsker.

Intet kan sammenlignes med glæden og fornøjelsen ved “afsløringen”, hvor du ser dit fantastiske nye smil for første gang.

Ved at anvende avanceret teknologi som bla. inkluderer digital fotografering, smilesimulerlering og individuelt designede modeller af dit nye smil, kan Jesper hjælpe dig med at visualisere dit fremtidige drømmesmil FØR din behandling begynder.Dette meget vigtige trin i den kosmetiske proces, hjælper dig til bedre at forudsige resultatet af din behandling.
Så vi med sikkerhed kan overgå dine forventninger.